Сiм я

Карнилгор
Колись, коли були ми ще малі,
Життя здавалось раєм на землі.
Не знали ми тоді ні бід, ні горя,
Не хвилювала нас майбутня доля.

Ми йшли вперед, щоб пізнавати світ,
Старалися, щоб стати краще від усіх.
Хоч часом виникали перешкоди,
У радіснім житті траплялися негоди.

Та поруч з нами завжди були люди,
Які не вимагали з нас ні грош, ні рубль.
Які боролися за нас, хоч самі вже без сил,
Що прикривали нам і фронт, і фланг, і тил.

Це ті, хто буде з нами назавжди,
Хто не покине нас, куди б не завели шляхи.
Їм не важливі ні багатства наші, статус, чи "ім'я",
Бо ми з ними - єдині, вони - наша сім'я.

#Carnilgor 2015