Брати

Таисия Цыбульская
Я - малий, і ти - малий,
я - рудий, і ти - рудий,
ми з тобою, мов брати,
бо рідніших не знайти!

Ти - пухнастий і швидкий,
мов клубочок золотий,
ти м'який, немов подушка,
і мурчиш мені на вушко:

"Я - рудий, і ти - рудий,
я - малий, і ти - малий,
ми з тобою, мов брати,
бо рідніших не знайти!"

03.07.2017