Злiтай, пiдносься, гойдалко!

Виктория Барановская
Злітай, підносься, гойдалко,
В дитинства височінь,
Де білі чайки з зойками
Пірнають в глибочінь
Небес і сонця коло,
У світ хмарин-звірят!
Погойдуй мене, гойдалко,
В серпневий зорепад,
Сліпучу охру жовтня
Та у квітневий цвіт!
Хай в серці не замовкне
Дитинства дивосвіт!

     м.Донецьк, 30.06.2017