Л то сховалося в кущах

Светлана Камышная
Літо сховалося в кущах забуло про работу,
Відпочиває в квітниках,
Знайшло там прохолоду,
Воно забуло про тепло що має дарувати,
Упало красне й захропло,
Щоб нам роботу дати.
Дощі ідуть, в душі печаль, так треба побороти,
А час летить нам справді жаль,
І повно в нас роботи,
І пронесуться ті деньки  без радості і спеки,
Без літа ось вони такі, це не сієста греків.