Пухнасте диво

Сергий Дубенко
Пухнасте диво з діамантами дощу,
З зеленим листям, що на папороті схоже
Вклонилось долу небом вмитому кущу
І вже піднятись під рясним дощем не може.

05.07.2017 р.
м. Київ