Доля

Ксюха Дикая -Белик
Ми загубили свою гiднiсть,
Тому, що зразу не впiзнали,
Де ворог , а  де брат по кровi,
Нас як завжди, пани продали !

Хотiли щоб було як краще,
Для тих, хто голови пiднiмуть,
Але, тi що зростали в рабствi,
Лише у ньому мають згинуть !

Не мае мiсця Украiнцям,
Земля ця на вiки проклята,
А в кожному з ротiв поганих,
Завжди прокльонiв е багато!

Тож не журiться моi любi!
Нам боги оберiг пiднiмуть,
Та килими розтелять в небо,
Де нашi душi опочiнуть !

Там кожний хоче бачить рай
Але чорты роботу знають,
Тож мертвi дивляться на нас,
Та гiркi сльози утирають.............