Свято поц лунк в

Светлана Камышная
Поцілунки і обійми, то величне свято.
Будуть хай вони щасливі, щоб не горювати.
Хай кохають наші милі палко і відверто,
Почуттям любові щоби не давали вмерти.
Хай прилипнуть поцілунки на нашому тілі,
То від щастя нам дарунки, солодкі та вмілі!
Зацілуємо коханих, спрагу втамувавши,
У обіймах тих жаданих їх любов пізнавши.