Ви простiть...

Виктор Симоненко 2
 “…Ви простiть менi матусю
Рiдна моя ненько
Перед Вами дуже винна
Що болить серденько
Поховайте в бiлiй сукнi
Поряд iз коханим
Я не зможу жить без нього
Прости менi мамо...”
Були такi слова в  записцi...
"Мабуть було би не треба..." 
Та й злетiла в небо...
    V/S