Здравствуй, Эстония!

Владимир Шодик
Tere, Eesti! Tere, Eesti!
Мы с тобою будем вместе...
 Vabandame ootama,
Просто жизнь непостоянна.
 Kuidaslaheb, minu ode?
У меня – отлично вроде.
 Kuidas laheb, minu vend?
Как проводишь уикенд?
 Palunmulle vene viina!
С ней мою печаль не видно.

Te meeldite mulle, Eesti!
Мы с тобою будем вместе.