Пренепорочна й Пресвята, допоки жити...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

Пренепорочна й Пресвята, допоки жити,
Допоки людям людяність болить,
Приходитимуть мовчки поклонитись,
І тим про все розкажуть — хто й коли.


В мені немає зла, та дух все далі
З того таки початку, що тут жив,
Летить в неізреченні свої далі, —
Як тут ми щось не бачим — підкажи.

1995