Мирного неба

Клавдия Дмитрив
Мирного неба так хочуть усі:
Без пострілів, мін,градопадів.
Щоб сонце світило,сміялися всі
Й не було вже більш кулепадів.

Мирного неба, щасливої долі,
Щоб життю всі раділи й не було війни,
Щоб нікого не було в полоні, в неволі…
Над Вкраїною, Боже, зглянься, майни!

Мирного неба без горя і болю,
Без сліз, без війни, без окопів і ран,
Щоб не було дороги смуткові й горю,
Щоб з України пішов кровний тан.

Мирного неба без стогону й крові,
Без страху і сліз, без вибухів, втрат.
Щоб жили всі у мирі, щоб у  любові,
Щоб жили без воєн, в теплі рідних хат!

13. 07. 2017.