став журбою

Надежда Рубан
Став моєю журбою.

Я тебе малювала щасливим ,
Називала коханим, любимим,
Обіймав мене в мріях за плечі,
Розділяла з тобою я вечір.

Говорила собі, ти найкращий,
Турботливий, ніжний, роботящий,
Колисав мене в мріях до ранку,
Була в снах тобі я за бранку.

Ти був моїм пеклом і раєм,
Ми у парку і полі гуляли,
Ніжно брав мої руки у свої,
Загортав мене в щастя сувої.

Цілував мене гаряче в губи,
Ми кохалися в травах і зрубах,
Називав мене своєю весною,
А тепер став моєю журбою.

 
Автор :Н.П.Рубан