Вiд мiського шуму...

Валентина Козачук
Від міського шуму все далі,
Нажимаю сильно педалі!
Я люблю свій велик модерний,
Мчу - лишила клопіт буденний!

Ось вже ліс! Тут розкіш казкова!
Звуки ніжні- як колискова.
Зупинюсь, буду слухати лише:
Ліс закоханий пісню пише...

Підтягнуло сонце всі   струни.
Поряд ходять тіні і луни.
Я гукаю: - ХОроше дихать!
Ліс  у відповідь :
   - Тихо !
         Тихо...