***

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

Тш-ш!
Вітер вітами колише
Дерева думки.
                Дух пашить,
З брунькових невагомих ніш
Злітають вибухи скоріші
І вітер маєва колише
В текучо-нерухомій тиші –
Й літають видива,
                Їх пишуть
Миттєві звільнення душі.

1989