Кавказские камикадзе

Владимир Приведенцев -2
Пёсик Лайпадзе
пошёл в камикадзе:
налаял Лайпадзе
на лайку Гавгадзе!

Лайка Гавгадзе
отшила Лайпадзе,
сама в камикадзе:
виновен Мявкадзе!

Пёсик Лайпадзе
рванул на Мявкадзе,
ведь цепь камикадзе
на шее Гавгадзе!

Ярость Лайпадзе...
Гнев у Гавгадзе...
Палка в Лайпадзе...
Камень в Гавгадзе...

На древе Мявкадзе...
Шок у Гавгадзе...
Дрожь у Лайпадзе:
сволочь Мявкадзе!