Крапля

Алла Фликинштейн
  Один чоловік сказав, що він - людина маленька і його голос нічого не значить...


На крані Крапля повисла.
Упала... З*явилась нова...
Прозоре дрібне намисто
Низалося знову, й знову.

І стрічкою вниз лилося,
Ставало уже Водою...
Спочатку про Краплю йшлося,
Що стала пізніш Рікою.
          
          А.Я.