***

Искандер Соулшайн
Почав з великої та за традиції титанічно,
Ще кілка речень гіркої - вам горілки чи повісті?
Ні, сьогодні мрячка, від якої всіх горбить комічно,
А мене в сміх кидає без совісті.

Вже пів на шосту у хмарному місті,
У "вісті" поколу крутять коросту.
Вдосталь поїсти - попереду років з двісті,
Та частіше на світло, смутку було вдосталь.
 
Світанки заварюйте нічними розмовами,
Домовими винами наповнюйте склянки.
Ділянки кривої фарбуйте своїми дорогами,
Облогами усмішок відповідаючи на смутки піщанки.

21 липня 2017 р.