Украинский Гарик 375

Владислав Красса
Український Ґарик 375


За мотивами І. Губермана

Пригасла біль, що близьких вже немає,
Змінився вид життя і дому нашого.
Але радянський сморід не зникає,
і тхне весь час, як в камері, парашею.