Лист

Квитонька
Ти,               
          я знаю,
                постійно в дорозі,    
Де завжди
                серце
                буде в тривозі.
Небезпека    на  тебе   чекає,       
По степу вона з вітром блукає.
Але все це   
                тобі
                вже відомо.    
Обираєш ти шлях свій свідомо.   
Хоч важка і тривала дорога,      
Тільки
                варта того
                Перемога.       
Адже вдома чекає родина,         
Коло друзів
                та вся
                Україна.
Вже по-іншому буде.
Ти знаєш,   
Зміни стануть,                               
                як сам
                зажадаєш.
Пестить Доля
                лише
                сильних Духом, 
Перетворень     охоплених        рухом.         
Прокладаючи шлях свій до Щастя
Очі всіх
                запалити   
                їм вдасться.

А від ран, 
                що з минулого,
                ліки –         
З серцем щирим зустрітись навіки.      
Та зрости в ньому палко душею,         
Разом з хмар милуватись зорею,         
Вдвох
            завжди
                негаразди
                долати.         
Хочу
                цього 
                тобі побажати.               
Щоб сказав ти:
-  Я їй довіряю.               
-  Берегти буду
                те 
                що я маю.               
-  Я знайшов,
-  Я люблю,
-  І я вдячний,         
Що Господь був
                до мене
                терплячий . 


Квітонька 



російськомовний варіант тут:
http://www.stihi.ru/2015/07/21/305