ОФ присвячуэться

Наталья Сопова -Хижняк
               
 Олені Федорівні,  «Yes!»
 Дарую кошик.
 В нього складати можна все:
 Цукерки й гроші,

 Квиточок в оперний театр,
 Багато квітів
 Та знятий в пам'ять фотокадр
 Найкращій в світі,

 Та побажання на листі:
 «Щоб не хворіти,
 Як квітка квітнуть навесні,
 Сто років жити!»