шнинг тинч, сен тинч

Рахим Карим
«;ўшнинг – тинч, сен – тинч», деган
Элнинг гўзал на;ли бор.
Эл-юртини са;лагай,
Кимнинг гарчи а;ли бор.

Кўнглимиз тў; ;ўшнидан,-
Юртбошисин фа;ми бор.
Йўлбошчисин ал;лаган,
Тинчликсевар хал;и бор.

;ўшничилик зўр одат,-
Кенг оламга дахли бор.
Замирида - саодат:
Эл-улуснинг бахти бор.

Дўстлик бўлсин абадий,
;ар икки юрт фахри бор.
Бозорида сиёсий,
Тиллога тенг нархи бор.

Тинчликни кўролмаган,
Ё;ийларнинг жа;ли бор.
Учинчи куч аталган,
Илон, чаён за;ри бор.

Тинчлик тилаймиз, ;ўшни,
Бизга бунинг дахли бор.
Са;ласин Анжон, Ўшни,
Асрайдиган марди бор!