убей пидораса

Федя Фенин
ОРИГИНАЛ Юрий Вининчук
УБИЙ ПIДОРАСА,
Настала пора, коли кажен iз нас
Постав перед вибором часу.
До влади прийшли бандюки й брехуни.
Наперсточники й свинопас.
Здолали державу i склали до нiг
Пъючи нашу кров, як вампiри.
А iхнiй пахан, ледь прибитий яйцем
Веде нас до прiрви.
Бандитом вiн був i, бандитом заставсь.
Тепер вже вищого класу,
БО ВЖЕ НЕ шапки, мильйони краде.
Убий пiдораса.
Тебе не забуде Вукраiна коли
Шахтарю з Донбасу
Ти вiзмиш у руки сталево кайло.
Въбеш пидораса.
Нема в нас святiшоi бiлше мети
Чи iшнего спасу!
У Бога прощенья пiди попроси
I вбий пiдораса!