абыякавы

Евгений Пешко
абыякавы да болю,
да пачуццяў і надзей,
планаў на жыццё не маю,
мне б дажыць чарговы дзень!

як чарговы, ён, настане
нешта, мабыць, і зраблю...
так на думкі час губляю -
абыякава жыву!

нервы мяккія як вата
і туман у галаве
не патрэбна мне зарплата,
святы ўсе не для мяне.