Астрофатка

Олись Лапковский
Є зустрічі, роковані не для радості,
не для сумісного проживання і не для народження дітей,
не для варіння борщу після роботи і ранкової кави до.
Вони не описуються септенером;
не вкладаються у  сатурнові кільця;
незрозумілі найперше щасливим маріонеткам транссатурнових планет.
Їх (не)сумісні аспекти йдуть кудись у безкінечність.
    
З тією, що вдома, повна реалізація –
трикутник, квадрат, фіксований хрест.