Зозуля

Юрий Гречин
У зеленому саду,
Кувала зозуля.
Скільки років на роду,
Полічить забула.
В теї пташки є гніздо,
Є сім"я чужая...
Тільки в мене, як на зло,
Нічого немає.
Та і в мене на меті,
Теж деньки погожі.
Чи даш мені, сироті,
Трохи щастя, Боже?
Чигосподь мені пошле ,
Трохи тої ласки?
Чи до шлюбу ня візьме
Принц із тої казки?