Моему городу. укр

Алексей Степанов Сумы
Люблю тебе безмежно, безкорисно.
Чарівне місто, що навік в моїй душі.
Де вулиці і сквери, мов та пісня,
Річки й озера, гарні, як вірші!

У неосяжність линуть мої думи.
І там, у лазуровій далині,
Дивлюсь на вас, мої чудові Суми,
Наснага й щастя прокидаються в мені.

Все вище й вище, піді мною вся країна.
Міста і села, як перлинний аксельбант.
Квітуча й незалежна Україна,
І Суми в ній, коштовний діамант!