Магiя -Трансмутацiя-

Валео Лученко
Перевтілення в крука, в лисицю, в ужа.
Переселення. Переділення.
Ти не знаєш де межі уже. Лиш здогадуєшся,
що немає їх. І вирішуєш: треба пізнати себе
Треба потрапити в місце Сили.
Десь воно є: на землі, під водою. Та найперше в тобі.
Усвідомлюєш важко.
Бичкуєш цигарку відбірних конопель.
Вигукуєш довге-протяжне А_О_У_М
Розливається радість_політ.
Раджа-йога.
"Ой радуйся, Земле"
ОМ_Харе_Крішна_ОМ.

- Політаємо?
- Де? Куди? З ким?
- Зі мною. Прямо тут. Куди захочеш.
- А куди хочеш ти?
- В Амазонію. Хочу кондором пролетіти над сельвою.
  Над безкраїми пляжами Африки.
- Полетімо?
- Давай!

А якщо? Для чого? Нащо? А раптом?
Страшно...
Коли набридне тобі сидіти у фортеці своїх фобій,
дай знати. Я відкрию тобі таємницю серця свого
І огорне теба пітьма страшенна
і загубишся ти в ній,
і розчинишся.
Але на третій день воскреснеш.
Тільки не знатимеш свого імені,
поки не наречу тебе Воїном
В обладунках, що світитимуться світлом ста сонць,
зійдеш з колісниці своєї вогненої
у Світ Двічірожденних.
- Ти готовий?
- Здається, що так.