On top in Sky

Алла Цай
Ты устал и закрыл  жизни дверь
этот июль нас порвал словно зверь
на клочки , на частицы,  до боли
песни твои, слова - лекарство от душевной хвори
мы посмотрим теперь в твои глаза, ладони
на последние видео и в слезах утонем
помогая всем, себя  не уберег !
Там где твои мечты, понять никто не смог
что там  внутри хаос и сотни каких - то проблем,
Где ты теперь? на вверху в небе …
Но  с  кем?


You're tired and closed door  life
July broke us like a beast
to pieces, into particles, to the pain
Your songs, words - Cure for sickness
We'll see now in your eyes, palms
On latest videos and we will drown in tears
Helping everyone, Did not save himself !
There where your dreams, nobody could understand
That there is chaos inside and hundreds problems
Where are you now?
On top in the Sky…
But with whom?

P/S  Музыка объединяет людей не смотря не на что… /Music brings people together not looking at anything