Спод вання

Наталья Таурите-Тауринш
Якійся він чудний.
Чомусь не зрозумілий.
Де його розуміння,
Що таких як я
Просто не існує?

Поруч ми почуваємо море,
Куремо сигарети й п"ємо коньяк,
Що й ще для розуміння треба...
Секс? Ні? Бажання пізнать...

Так ми пізнавали один одного й не одну добу.
Навіщо він почав аналізувати поведінку мою в "як там".
Й розповідати, що тим їм подобалося,
Що мені взагалі й у ПАРШИВИХ СНАХ НЕ СНИЛОСЬ.

Ти  тепер там десь далеко,
А мені чомусь байбуже, що ти їй,
Може йому балакаєш про мої
Чудацькі бажання без кохання.

https://youtu.be/1StlKH98a0A