Вже зовсiм...

Виктор Симоненко 2
Вже зовсiм не чути вiтру  шороху
Все завмерло тут до рання
На Днiпрi козак видав пороху
Бо у мене в Києвi вся рiдня
Дух Аскольда вже над могилою
Про козацьку волю спiва
I кохаюсь Україною милою
Бо у пороха не всi ще дива…
I лiтає пiсня країною 
У галактицi знову прогрес
У вишиванках хлопцi з дiвчиною
Слава! Слава  КПСС !!! )))
   V/S