Слава i хвала синам-воiнам

Мария Верховинина
Прости, моя мамо рідненька,
Що не сказав, та пішов на війну,
Не маю сил сидіти вдома,
Коли Вітчизна моя в диму.

Я дуже тебе шаную,
Рідненька, тебе люблю.
Та Батьківщину святую,
Я не віддам ворогу!

Я маю її захистити
Від незваних ворогів.
Навчи, як Бога просити,
Щоб миру дав на землі.

Щоб ми повернулись живими,
На рідну свою сторону.
Хай янгол крила розкине,
Закінчить ту кляту війну!