Украинский Гарик 386

Владислав Красса
Український Ґарик 386


За мотивами І. Губермана

Навчався, подорожував, писав,
бував і рибаком, і карасем;
тепер я дилетант-універсал,
я знаю — хоч нічого, та про все.