Ох, Женя, счастье в том...

Николай Липов 2
 на украинском языке
   
      Жені Метельській з Чернятинець
      на Вінничині


Ти напали ту піч,
Де хліб колись пекла,
Звари там борщ, кулиш,
Раніше як могла.

Ми сядим за столом,
Слив'яночки наллєш
І з борщиком смачним
За новою підеш.

А гості то свої,
Великая рідня,
Синочки три твої,
Онуків ще сім'я.

Винесемо стіл,
Бо хата тіснота,
А тут просторий двір -
Повна щастя хата !


 14.08.2017