14. 08. 2017 Разважаю

Светлая Две Тысячи 10
такая спрэчная фігура ... ці сігнатура то, ці проста мовіць як бы дура ...Што ні кажы, а пальцам бы па шклу размажа беларускую мяжу па ўсім абсягам еўрапейскай мапы. Губляюцца краі. Губляюцца надзеі. Ідуць , ляцяць і едуць зноў салдаты. ..