Кохання читая Шевченко

Сергей Иванович Бережной
Іронія долі
Дивлюсь я на тебе
Чому? Мимо волі
Ти тут? Ой, не треба!
В сторіччі не в цьому,
Та в друг1й країні
На світі з’явитись
Ти б мала….А нині!
Для кого, для чого
Цвітуть твої очі?
Дитино – небого
Сльоза серед ночі!
Нема тобі пари
В душевній в’язниці
Чекання - примара
Для вольної птиці!
           18.05.07.Харьков.