***

Марина Юневич
А ти сиди й мовчи.
Чи є в тебе сили на більше?
Чи є в мене сили на більше?
Тому краще просто - мовчи.

Сиди, чи лежи на дивані.
Під дивним палючим вогнем.
З очей тої, що божевільна.
З очей тої, що у пітьмі.