Приходит время - english - только припев

Евгений Ратков
There may be such time
When berg snows become in water,
Everybody knows what for
Birds came back to sing.
There may be such time -
Lonely people look for a lover,
And the name of this time
Since ancient times is «spring».
========================


Автор текста В. Миляев

Приходит время,
с юга птицы прилетают
Снеговые горы тают
и не до сна
Приходит время,
люди головы теряют
И это время называется весна