Украинский Гарик 387

Владислав Красса
Український Ґарик 387


За мотивами І. Губермана

У кожну вільну мить епохи
всіх нами вивчених віків
стрибали дамочки, як блохи,
на перехожих мужиків.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".