Чашка кави

Людмила Балдач
Я випиваю чашку кави,
смак гіркоти я відчуваю
та запах відчаю наповнює
мій дім...
Я випиваю чашку кави,
до самоти звикаю, не має
тебе поруч, сумний, незвичний
день...
Я випиваю чашку кави,
ковток і ще ковток отрави...
без тебе жити я не вмію,
душею, серцем я німію!

Севастополь " Времена года"