Припев песни Обычные дела-english

Евгений Ратков
Автор текста:
Славоросов А.
Композитор:
Шульгин А.



Вариант 1
I won't look at you, I won't weep by you,-
Just the mascara is flowing on my face.
Our love won't grow, 'cause you killed that love,-
Never mind - it is commonplace.

Вариант 2
I won't look at you, I won't weep by you:
Just flowing mascara – as a snow - melting  in  the spring.
Our love won't grow, 'cause you killed that love,-
Never mind - it is a usual thing.





Не взгляну я вновь, не всплакну я вновь,
Просто тушь с ресниц потекла,
Ну, а то, что ты смог убить любовь, -
Ничего - обычные дела.