Украинский Гарик 389

Владислав Красса
Український Ґарик 389


За мотивами І. Губермана

Життя, звичайно, гра. І навіть спорт.
Та й тут невдача. Знову осоромились —
Не треба домовлятись про аборт,
Коли з тобою ще й не познайомились.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".