94. Ось i осiнь пожовкла та змокла...

Игорь Ярин
  Ось і осінь пожовкла та змокла.
  Десь у вирії клин журавлів.
  І маестро малює полотна
  на ряднині розверстих полів.

  Ти прийшла. Ти розкидала листя
  позолотою снів навкруги.
  Жовтоплинне зіркове намисто...
  Ну, а далі... А далі сніги.

  Чи мене не згадала ти досі?
  А чи, може, я надто грішив?
  Це до мене прийшла моя осінь
  і вірші залишила в душі.


 Другий варіант: "Ти приходиш щоосені, осінь,
                і вірші залишаєш в душі".