Нам 26!

Алена Скиба
Нам  26,
І   це солідна  дата,
Багато чого  ми до цього  досягли,
Ми-  НЕЗАЛЕЖНІ,
Гідні  цього  свята,
Щоб  панувати
На своїй   землі,
Звичайна  річ,
Що  маєм перепони,
І клацають зубами   вороги,
Та  хай   на світі  пам’ятає  кожен,
Що  всі   проблеми  подолаєм ми,
Зі  щирими  піснями,
Влучним  жартом,
Із садом, 
Де калина   зацвіте,
І зі  столом,  що кожен  рік  на свято,
Усі  родини, як  одну   збере!    
24.08.2017