Оciнь золотиста

Александра Гладун 2
Осiнь,золотиста,золота!
В небi нi хмаринки...
тiльки павутиння в повiтрi лiта.
Це ж лiто бабине настало!
Таке чудове,тепле i ласкаве.

Неначе шовком тiло обгорта.
Яка ж,на Украiнi, осiнь золота!
Стоять дерева в пурпурному вбраннi...
тихесенько,в степах,шепочуть ковилi/
Тремтять крилами стрекозки над водою...
усе радiе вiд краси такоi!

А я дивлюсь,замрiяно,у небо...
i думу думаю таку:
Як БОГ створив таку красу у свiтi?
Я розумом своiм нiколи не збагну.
         Осiнь 2016 року.