Не сумуй

Анатолий Павленко
На  душі  твоїй  негода?
Сумувати,  мила,  годі,
Я  ж  бо  поруч.  Що  ще  треба?
Пригорну  тебе  до  себе,

Ввесь  неспокій  хутко  вирву
І  жбурну  його  у  вирву,
Щоб  лишилась  ти,  хороша,
Тягаря  тієї  ноші.

---