***

Валерий Масагор
Не вгамувались ще мої вітри
=============================

Не вилились іще мої дощі;
Сніги мої у щедрості не випали.
Та скільки сліз вже губи мої випили...
Хоч душу в них бери та полощи.

Не відцвіли іще мої сади;
Не відкричали горлиці докучливі.
Та, як же гарно бути молодим,
Коли бажання з долею в співзвучності.            

Не вгамувались ще мої вітри;
Ще не вплелись в мережку сонця промені.            
Любов моя пірнає, наче в повені,
У вірності не ділена на три.

Не виспівав я ще свої пісні
Найвищою, душі моєї, нотою...
Пірнув в життя, мов у жертовник цнотою,               
А випірнув, мов вибродивсь у сні.

Не вимоливсь іще я за гріхи,
Що накопичуються швидше, аніж молиться.
Лиш зліва, під ребром, незвично колеться,
Та очі, все частіше, не сухі...

23.08.2017р.

В.Масагор.