Взаимнiсть

Екатерина Панасюк
Взаємність це така річ...
Коли тобі підмога треба,
Одна людина зможе пренебречь
Своєю свободою заради твоєї.
А ти як черга дійде до тебе
Відповіси вдячністю не жартома.

9.12.15