Как годы летят...

Николай Липов 2
   на украинском языке

Ой, Женю, як літа летять
В далекі від життя світа
І їх ніяк нам не догнать,
Бо прить у нас зовсім не та.

Потрібно трохи ще пожить,
Все недороблене зробить,
Можливо потім і спочить,
Дай Бог на деяку там мить.

Ти, як тополя та, струнка,
Хватає сил на всі літа,
Не зламлена і не гнучка,
В цьому і літ всіх красота !
                26.08.2017