Я вдячна тобi

Вера Бондаренко-Михайлова
Я вдячна тобi за ці рими,
Що у гості до мене прийшли
І я вже натішуся ними
Чатуватиму,щоб не втекли.

Бо я маю наснагу жити,
Творити, гарні співать пісні
Тобі дифірамбів нанижу
І буду зорі лічить ясні.

Як добре нам разом і радість
Підійме нас на білім крилі,
І нестиме до світлих райдуг,
І відчалять надій кораблі.

Напнуться любові вітрила
І до щастя плистимемо знов,
Аби тільки  вічною була
Наша  світла з тобою любов.