Бабине лiто

Анатолий Павленко
Вітерець  вересневий  берізкам
Ниточки  срібні,  знай  собі,  носить,
А  ті,  вдячно  вклоняючись  низько,
У  зелені  вплітають  їх  коси.
І  не  знають,  наївні,  що  близько
Діамантові  ждуть  на  них  роси.

---